Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Fairbanks Ranch

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Fairbanks Ranch

Šéfkuchař

Moderní mexická kuchyně od Izraele

22 let zkušeností Jsem ostřílený šéfkuchař a kulinářský konzultant, který vyrůstal v vaření tradičního mexického jídla. Studovala jsem na Le Cordon Bleu Las Vegas a zdokonalovala své kulinářské dovednosti. Procestoval/a jsem zemi a pomáhal/a restauracím tím, že jsem vylepšil/a menu a zefektivnil/a kuchyně.

Šéfkuchař

Senzoricky řízená soukromá večeře s Daniellou

20 let zkušeností Jsem šéfkuchař, someliér a vizuální umělec, který vytváří jedinečné kulinářské zážitky. Studovala jsem kulinářské umění, pracovala v Biko & Rústico a učila se v kuchyni své babičky. Vyhrála jsem nejlepší Baja Dinner (časopis San Diego) a 1. místo Ceviche Master of California.

Šéfkuchař

Oceněné chutě šéfkuchaře Toca

15 let zkušeností Vytvářím personalizované kulinářské zážitky pro pobyty, svatby a soukromé akce. Studovala jsem na European Center Culinary School v Curitibě v Brazílii. V roce 2008 jsem otevřela svou první restauraci a získala hlavní národní ocenění za brazilskou kuchyni.

Šéfkuchař

Baja-Med Mediterranean cuisine by Angel

10 let zkušeností Mám praktické zkušenosti na slavných místech, jako jsou Bleu Boheme a Wormwood. Začala jsem ve velkokapacitním stravování a vyvíjela jsem se ve francouzských a baja-středomořských kuchyních. Byla jsem součástí týmu, který získal Wormwood „Nejlepší nová restaurace roku 2022“.

Šéfkuchař

Latinskoamerické chutě od Hectora

9 let zkušeností Jsem mexický a ekvádorský šéfkuchař s rozsáhlými zkušenostmi s jihoamerickou kuchyní. Trénovala jsem na prvotřídní kulinářské vysoké škole s výukou ovlivněnou Francouzi. Pracoval/a jsem jako šéfkuchař a spoluvlastnil/a restaurace v Mexiku a Baja California.

Šéfkuchař

Večeře v domácnosti

15 let zkušeností, které jsem vařil na různých místech, od gastronomické hospody až po otevření vlastního večerního klubu. Vystudoval jsem Umělecký institut v Atlantě s titulem z kulinářského umění. 2c Chicago, undergroundový večerní klub, kde jsem vařil pro 6 hostů/noc 2-3x týden.

Všichni šéfkuchaři

Požární argentinská kuchyně od Emiliana

Jsem šéfkuchař Emiliano — kulinářský nomád narozený v Argentině a nyní žijící v San Diegu. Strávil jsem roky zvládáním umění asada, argentinské ohňové tradice zakořeněné v intuici, trpělivosti a respektu. Moje cesta mě vedla k provozování restaurace v Brazílii, práci v kuchyních po celých USA a objevování odvážných a živých chutí jihovýchodní Asie. Tyto globální cesty formovaly můj rustikální, oduševnělý styl vaření. Nyní vytvářím pohlcující jídla s otevřeným ohněm, která spojují lidi prostřednictvím chuti, ohně a příběhu. Ať už pomalu padám krátká žebra nebo věším kuřata nad zářícími uhlíky, do každého setkání přináším tradici, atmosféru a energii. Když sedíme u ohně a podělíme se o jídlo, nejen jíme — vytváříme vzpomínku, okamžik spojení, které přetrvává dlouho po posledním kousnutí.

Fresh fusion fare by Francoise

20 let zkušeností je šéfkuchařem, který pracoval na kvalitním jídle ve vilách a na jachtách. Trénovala v Gambero Rosso Italia. Také se dozvěděla o kuchyních různých zemí, když byla cestovatelským šéfkuchařem.

Na zimu míří na jih od Michaila

10 let zkušeností přináším kreativitu a hlubokou lásku k jižní, karibské a japonské fusion kuchyni. Jsem certifikován/a správcem ServSafe, který zajišťuje bezpečnost a kvalitu potravin. Sloužil jsem jako soukromý šéfkuchař pro 90denní snoubenec a připravoval nezapomenutelná jídla.

Southern Comfort by Rashad The Chef

10 let zkušeností Vedu kuchyň v The Blu Cabana Cigar and Wine Bar, který nabízí vysoce kvalitní jídla. Trénoval jsem od chlápka z autobusu na šéfkuchaře během své kariéry. Baví mě vytvářet recepty a připravovat jídlo na služby a speciální události.

Catering s globálními chutěmi od šéfkuchaře Onyiho

7 let zkušeností míchám pan-africké a jihoamerické chutě s moderními kulinářskými technikami. Trénoval jsem v nejlepších restauracích v DC, Atlantě, Los Angeles a Houstonu. Založila jsem večeři s cizinci a sloužila jako kulinářský ředitel SD Swim Week.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu