Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Gilbert

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Gilbert

Šéfkuchař

Catering se soukromým šéfkuchařem – z farmy na stůl

12 let zkušeností Jsem šéfkuchař specializující se na americkou klasiku s asijským nádechem. Mám dva kulinářské tituly a jsem vyškolen pod vedením šéfkuchaře Beaua MacMillana. Vylepšila jsem své dovednosti a kreativitu při práci s mistrem šéfkuchařem Beauem MacMillanem.

Šéfkuchař

Mesa

Zážitek se šéfkuchařem od šampiona v sekaných potravinářských sítích

15 let zkušeností Jako výkonný šéfkuchař jsem vlastnil několik restaurací a pojízdných občerstvení. Studovala jsem na Le Cordon Bleu ve Scottsdale. I am a Food Network Chopped champion and Supermarket Stakeout champion.

Šéfkuchař

Kreativní kvalitní jídlo od Travise

22 let zkušeností Pracuji v luxusních hotelech a jako soukromý šéfkuchař ve více městech. Studovala jsem na Kalifornské kulinářské akademii a jsem instruktorem ServSafe. Country zpěvák byl laskavý a zvídavý ohledně jídla, které jsem pro něj připravil.

Šéfkuchař

Luxusní a soukromé služby šéfkuchaře od Christine

Moje hluboká láska k jídlu a vaření mě vedla k formálnímu kulinářskému tréninku a k úspěšnému obědu mé společnosti Private Chef Services-Gabbeys. Vystudoval jsem Newcastle College a 4 roky jsem dále trénoval v hotelu Hilton jako šéfkuchař. Také jsem získal/a kulinářskou cenu NCL a 5hvězdičková hodnocení na všech online platformách.

Šéfkuchař

Premier fine dining by Greg

S 32letou praxí pracuje jako výkonný šéfkuchař a generální ředitel více než 30 let. Je absolventem Pittsburghské univerzity, který trénuje v restauracích ve Washingtonu DC. Vytvořil menu pro akci US Open Waste Management Event a událost GQ Anniversary.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu