
Airbnb Služby
Šéfkuchaři v lokalitě Gilbert
Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.
Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Gilbert

Šéfkuchař
Catering se soukromým šéfkuchařem – z farmy na stůl
12 let zkušeností Jsem šéfkuchař specializující se na americkou klasiku s asijským nádechem. Mám dva kulinářské tituly a jsem vyškolen pod vedením šéfkuchaře Beaua MacMillana. Vylepšila jsem své dovednosti a kreativitu při práci s mistrem šéfkuchařem Beauem MacMillanem.

Šéfkuchař
Mesa
Zážitek se šéfkuchařem od šampiona v sekaných potravinářských sítích
15 let zkušeností Jako výkonný šéfkuchař jsem vlastnil několik restaurací a pojízdných občerstvení. Studovala jsem na Le Cordon Bleu ve Scottsdale. I am a Food Network Chopped champion and Supermarket Stakeout champion.

Šéfkuchař
Kreativní kvalitní jídlo od Travise
22 let zkušeností Pracuji v luxusních hotelech a jako soukromý šéfkuchař ve více městech. Studovala jsem na Kalifornské kulinářské akademii a jsem instruktorem ServSafe. Country zpěvák byl laskavý a zvídavý ohledně jídla, které jsem pro něj připravil.

Šéfkuchař
Luxusní a soukromé služby šéfkuchaře od Christine
Moje hluboká láska k jídlu a vaření mě vedla k formálnímu kulinářskému tréninku a k úspěšnému obědu mé společnosti Private Chef Services-Gabbeys. Vystudoval jsem Newcastle College a 4 roky jsem dále trénoval v hotelu Hilton jako šéfkuchař. Také jsem získal/a kulinářskou cenu NCL a 5hvězdičková hodnocení na všech online platformách.

Šéfkuchař
Premier fine dining by Greg
S 32letou praxí pracuje jako výkonný šéfkuchař a generální ředitel více než 30 let. Je absolventem Pittsburghské univerzity, který trénuje v restauracích ve Washingtonu DC. Vytvořil menu pro akci US Open Waste Management Event a událost GQ Anniversary.
Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo
Místní profesionálové
Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu
Pečlivě vybrané z hlediska kvality
Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností
Historie dokonalosti
Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu