Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Aubervilliers

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Všichni šéfkuchaři

Francouzská gurmánská kuchyně s Gustavem

Pracoval jsem v místě L'Assiette Champenoise ve Francii, které získalo michelinskou hvězdu, a v restauraci AIRA ve Stockholmu.

Kreativní degustační menu od Stuarta

Jsem šéfkuchař, který pracoval v kuchyních od Paříže po Tokio, od Berlína po Bangkok.

Autentické japonské jídlo v Paříži

Jako soukromý šéfkuchař vařím rodinná a tradiční japonská jídla, jaká najdete v izakayách

Francouzská gastronomie šéfkuchaře Loïca Krimma

Jako šéfkuchař v domácnosti s 10 lety praxe a 21 lety zkušeností v kuchyni nabízím rafinovanou francouzskou gastronomii na míru, která promění vaše jídla ve výjimečné chvíle.

Francouzská gurmánská kuchyně od Killiana

Můj kulinářský přístup je precizní, kreativní a šetrný k životnímu prostředí.

Moderní francouzská kuchyně od Laurenta

Vytvářím rafinovaná vícekurzová jídla s netradičním přístupem.

Francouzská fúzní kuchyně od Cyrila

Zastupuji dobré jídlo ve Francii a jsem provokatér kulinářských emocí.

Francouzská gastronomie s Jeffem

Vařím rafinovaná jídla z produktů sezóny.

Afro-karibská gurmánská kuchyně s Jonathanem

Rafinovaná směs francouzské gastronomie a afro-karibské duše s tropickým nádechem.

Levantinská hostina od Or

Soukromý šéfkuchař se sídlem v Paříži, specializující se na moderní levantinskou kuchyni. Moje vaření kombinuje tradiční chutě s moderními technikami a vytváří jedinečné zážitky z večeře v intimním prostředí

Středomořská kuchyně od Jeremyho

Nabízím vám rafinovanou, středomořskou a sezónní kuchyni, která se přizpůsobí vašim přáním.

Udržitelná vegetariánská kuchyně od Manon

Pracoval jsem se šéfkuchaři světové třídy a jako šéfkuchař na akcích pro více než 100 hostů.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu