Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Bagnolet

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Všichni šéfkuchaři

Kreativní stoly od Stanislase

Pracoval jsem po celém světě a naposledy v La Table de Cybèle.

Soukromý kuchař Yohan Dzierzbicki / isda

Mým cílem je nabídnout každému hostu nezapomenutelný zážitek a představit mu jídla připravená z nejlepších sezónních surovin.

Kreativní menu od Faustine

Jako kuchařka v domácnosti si vymýšlím kreativní recepty, které spojují estetiku a dobrou chuť.

Sladké okamžiky šéfkuchařky Fanny

Připravuji lahodné domácí dezerty a vytvářím příjemnou a přátelskou atmosféru pro nezapomenutelný sladký okamžik.

Kreativní jídla od Carly

Nabízím kuchyni inspirovanou mou prací v hvězdných restauracích.

Andrea, soukromý šéfkuchař

Italská kuchyně, tradice, kreativita, přizpůsobené pokrmy, smyslový zážitek.

Šéfkuchařská menu z vaší lednice od Philippa

Od roku 2009 jsem šéfkuchařem restaurací s hvězdičkami Michelin a vytvářím recepty, které vám zpříjemní každodenní život.

AlkimiaChef od Giovanniho

Specializuji se na italskou kuchyni a vytvářím zážitky od útulných domácích večeří až po elegantní akce, které spojují tradici, chuť a pravou chuť Itálie.

Gastronomický objev se šéfkuchařem Kirillem

Svou kuchařskou profesi miluji, jako kuchař pracuji již více než 12 let a nyní jako šéfkuchař se do své práce plně zapojuji

Jídlo v domě od Laury

Několik hvězdných zážitků, pak zakázková tvorba pro soukromé akce, od oběda až po svatbu pro 200 osob

Chutná sezónní kuchyně od Nathana

Domácí, chutná a sezónní jídla, připravená u vás doma pro pohodlný a praktický pobyt. Ochutnejte místní speciality, aniž byste museli hnout prstem.

Sezónní menu od Aminy

Jako domácí šéfkuchařka jsem měla možnost vařit pro Lacoste a Bonne Maman.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu