Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Boulogne-Billancourt

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Všichni šéfkuchaři

Francouzská gurmánská kuchyně s Gustavem

Pracoval jsem v místě L'Assiette Champenoise ve Francii, které získalo michelinskou hvězdu, a v restauraci AIRA ve Stockholmu.

Kreativní degustační menu od Stuarta

Jsem šéfkuchař, který pracoval v kuchyních od Paříže po Tokio, od Berlína po Bangkok.

Autentické japonské jídlo v Paříži

Jako soukromý šéfkuchař vařím rodinná a tradiční japonská jídla, jaká najdete v izakayách

Francouzská gastronomie šéfkuchaře Loïca Krimma

Jako šéfkuchař v domácnosti s 10 lety praxe a 21 lety zkušeností v kuchyni nabízím rafinovanou francouzskou gastronomii na míru, která promění vaše jídla ve výjimečné chvíle.

Dnes budu vaším soukromým kuchařem

Nabídka na míru, přizpůsobená vašim preferencím, na jedno jídlo nebo na celý týden.

Francouzská gurmánská kuchyně od Killiana

Můj kulinářský přístup je precizní, kreativní a šetrný k životnímu prostředí.

Živá kuchyně a bio produkty

Rostlinné a květinové příchutě jsou nejjemnější a nejzajímavější. Proto jsou jádrem mých kulinářských výtvorů, které jsou citlivé a závazné.

Francouzská kuchyně inspirovaná Christophem

Navrhuji vám zažít originální zážitek prostřednictvím přátelské kuchyně plné chuťových objevů.

Moderní francouzská kuchyně od Laurenta

Vytvářím rafinovaná vícekurzová jídla s netradičním přístupem.

Francouzská fúzní kuchyně od Cyrila

Zastupuji dobré jídlo ve Francii a jsem provokatér kulinářských emocí.

Gurmánské jídlo u vás doma od Johanna

Nabízím jídelní lístky s výjimečnými produkty přímo u vás v Airbnb.

Soukromá večeře inspirovaná francouzskou kuchyní od Simplice

Soukromý šéfkolařezaný na elegantní, sezónní kuchyni s rafinovaným, osobním přístupem.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu