Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Joinville-le-Pont

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Joinville-le-Pont

1 z celkem 1 stránek

Všichni šéfkuchaři

Šéfkuchařská menu z vaší lednice od Philippa

Od roku 2009 jsem šéfkuchařem restaurací s hvězdičkami Michelin a vytvářím recepty, které vám zpříjemní každodenní život.

Kreativní stoly od Stanislase

Pracoval jsem po celém světě a naposledy v La Table de Cybèle.

Sezónní menu od Aminy

Jako domácí šéfkuchařka jsem měla možnost vařit pro Lacoste a Bonne Maman.

Kreativní degustační menu od Stuarta

Jsem šéfkuchař, který pracoval v kuchyních od Paříže po Tokio, od Berlína po Bangkok.

Autentické japonské jídlo v Paříži

Jako soukromý šéfkuchař vařím rodinná a tradiční japonská jídla, jaká najdete v izakayách

Moderní italská jídla od Maurice

Už jsem ukázal kouzlo autentické Osterie více než 1000 lidem, včetně celebrit.

Francouzská gastronomie šéfkuchaře Loïca Krimma

Jako šéfkuchař v domácnosti s 10 lety praxe a 21 lety zkušeností v kuchyni nabízím rafinovanou francouzskou gastronomii na míru, která promění vaše jídla ve výjimečné chvíle.

Dnes budu vaším soukromým kuchařem

Nabídka na míru, přizpůsobená vašim preferencím, na jedno jídlo nebo na celý týden.

Francouzská gurmánská kuchyně od Killiana

Můj kulinářský přístup je precizní, kreativní a šetrný k životnímu prostředí.

Živá a moderní kuchyně od Margot Beckové

Jako vášnivá šéfkuchařka nabízím živou a gurmánskou kuchyni inspirovanou rostlinami a bio produkty pro moderní a smyslný zážitek.

Francouzská kuchyně inspirovaná Christophem

Navrhuji vám zažít originální zážitek prostřednictvím přátelské kuchyně plné chuťových objevů.

Stůl u Adriena

Vytvářím lahodná jídla, která vyvolávají emoce a přinášejí radost každému hostu.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu