Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Migjorn

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Migjorn

Šéfkuchař

Středomořská kuchyně od Juana Carlose

20 let zkušeností Původem z Argentiny jsem strávil 15 let zdokonalováním svých dovedností v Itálii. Získala jsem zkušenosti v uznávaných španělských restauracích Lasarte a Kursaal. Učil jsem se od šéfkuchaře za tříhvězdičkovou michelinskou restaurací v Baskicku.

Šéfkuchař

Středomořské grilování od Josého

12 let zkušeností se neustále učím, vyvíjím a vytvářím nové způsoby, jak povyšovat grilované pokrmy. Moji prarodiče mě naučili všechno, od výběru dřeva až po výběr nejlepších řezů. Mám dlouholeté zkušenosti s grilováním, které mi umožnily zvládnout mé řemeslo.

Šéfkuchař

Nejlepší rýže a paely od Davida

5 let zkušeností Šéfkuchař doma na Mallorce, který se specializuje na rýži, paely, fideuàs a tapas. Trénoval jsem rýžové techniky s Alexem del Viciem a Edu Torresem v Molino Roca. Vařil jsem pro fotbalovou federaci Baleárských ostrovů, pro padelovou federaci, pro bývalého fotbalisty Rogera Smithe a podnikatele Argentinského Manola Ugarteho, mimo jiné

Šéfkuchař

Taste of the Mediterranean with Paul

21 let zkušeností Široká kulinářská perspektiva, specializovaná na středomořskou, peruánskou a japonskou kuchyni. Trénoval jsem na Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Byl jsem šéfkuchařem v asijské restauraci Arume. Pracoval/a jsem na mnoha místech po celém světě

Šéfkuchař

Mezinárodní kulinářské znalosti šéfkuchaře Francesca

20 let zkušeností Pracuji po celém světě v luxusních restauracích, soukromých klubech a luxusním stravování. Vystudovala jsem střední školu pohostinnosti svého rodného města v Avellinu v Itálii. Vystupoval jsem v ruském časopise o životním stylu a časopise ABC Mallorca Lifestyle.

Šéfkuchař

Palma

Středomořské chutě od Raúla

11 let zkušeností jsem trénoval se špičkovými šéfkuchaři v Madridu a Londýně, než jsem zdokonalil své řemeslo na Mallorce. Vyrůstala jsem okouzlena matkou a strýcem v kuchyni. Trénoval jsem v michelinských restauracích pod Gerhardem Schwaigerem a Stefanem Brunnerem.

Všichni šéfkuchaři

Fusion kuchyně od Eduarda

8 let zkušeností Jsem španělský šéfkuchař, který vaří v jachtách, hotelech a restauracích po celé Evropě. Trénoval jsem mezinárodní kuchyně od Bilbaa po New York. Poslední 4 zimy jsem strávil jako osobní šéfkuchař pro majitele jachty v New Yorku a Itálii.

Léčivá veganská kuchyně od Mariany

10 let zkušeností Jsem rostlinný šéfkuchař zaměřený na syrovou veganskou kuchyni a sportovní výživu. Trénoval jsem s šéfkuchařem rostlinnou kuchyní Matthewem Kenneym a studoval na Le Cordon Bleu. Vařila jsem pro sportovce, celebrity a vysoce postavené klienty.

Taste of the Mediterranean por Pau

21 let zkušeností jsem pracoval na různých kontinentech a zemích a rozšířil jsem svou kulinářskou perspektivu. Naučila jsem se na gastronomické univerzitě UIB Baleárských ostrovů a na Institutu Paula Bocuse. Pracovala jsem jako šéfkuchař v proslulé restauraci Arume.

Středomořské jemné jídlo od Paula

15 let praxe Od svých 17 let jsem cestoval do Thajska, Uruguaye a dalších, abych pokračoval ve své kariéře. Vyškolil jsem se na gastronomické univerzitě UIB na Baleárských ostrovech a na Lyfe Institute. Můj pobyt v michelinské hvězdě Xoriguer a Sumaq mě přivedl k práci šéfkuchaře v Arume.

Cocina sin frontier por Julian

12 let zkušeností Trayectoria en bodegas de Mendoza, hotel Casa San Agustín en Cartagena a San Ignacio. Dokončila jsem své kulinářské znalosti ve dvouletém postgraduálním studiu. Pracovala jsem jako soukromý šéfkuchař pro prominentní osobnost ve Forbesu.

Středomořský zážitek s šéfkuchařem Estebanem

10 let zkušeností Runs AMAR SUSHI in Santa Catalina Market, offering soulful, fresh seafood and sushi dishes I trained at Escuela de cocina de Córdoba in Argentina. AMAR SUSHI & SEAFOOD BAR in Palma earns 5-star rating and local acclaim for quality dishes

FlavorsDeMallorca se šéfkuchařem Estebanem

20 let zkušeností Šéfkuchař vášnivý a kreativní, kombinuje čerstvost a tradici v každém jídle. Vystudovala jsem profesionální školu vaření v Argentině v Córdobě v roce 2004. Mám dlouholeté zkušenosti v Argentině, Itálii, Formenteru a na Mallorce.

Kreativní středomořská kuchyně od Graciely

30 let zkušeností jsem se naučil od své matky, která byla soukromým šéfkuchařem tuniského prezidenta Habiba Bourguiba. Také jsem se naučil provozovat vlastní restauraci, stejně jako rodinné a společenské vaření. V Palmě de Mallorca provozuji vlastní restauraci a v létě vařím soukromě pro ostatní.

Soukromé restaurace na míru od Jacksonu

20 let zkušeností jsem provozoval cateringovou společnost ve Velké Británii, ale nyní oslavuji chutě Španělska. Pracovala jsem v AP&Co., jedné z nejlepších špičkových cateringových společností v Londýně. Byl jsem jmenován nejlepším dodavatelem svatby ve východní Anglii.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu