Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Neuilly-sur-Seine

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Neuilly-sur-Seine

Šéfkuchař

Paříž

Francouzská fusion kuchyně od Cyrila

10 let zkušeností Dělám změnu života díky MasterChefovi a otevírám svou restauraci. Jsem vyškolen/a v HACCP. V roce 2019 jsem získal medaili na summitu světového krále šéfkuchaře G20 v Ósace v Japonsku.

Šéfkuchař

Paříž

Soukromý šéfkuchař: moderní francouzská a italská kuchyně

Jsem samoobslužný šéfkuchař s láskou k inspirativní kuchyni, na křižovatce svého původu, s mou vášní a babičkou uklidňující jídlo duše. S CAP (Certificate of Professional Competence) absolvovaným s vyznamenáním Ecole hôtelière Paris Drouant čerpám inspiraci mezi nejikoničtějšími metodami vaření na světě z Francie a tradičními a současnými italskými recepty.

Šéfkuchař

Paříž

Globální chutě od Prerany

Pět let zkušeností jsem pracoval v různých kuchyních, od restaurací s michelinskou hvězdou až po cateringové kuchyně. Od čokolády až po pâtisserie, získal jsem dovednosti v různých kulinářských prostředích. Pracovala jsem v restauraci s michelinskou hvězdou a zdokonalovala své dovednosti v rychle se rozvíjejícím prostředí.

Šéfkuchař

Vřelé a chutné jídlo u Cam

6 let zkušeností Pracuji v tradičních restauracích a jako soukromý šéfkuchař, který se stará o různé akce. Studovala jsem umění pohostinnosti a stravování v École Hôtelière de Paris. Vedu vlastní firmu a spolupracuji přímo s klienty na vytváření chutných kulinářských zážitků.

Šéfkuchař

Paříž

Francouzská šéfkuchařka pro nezapomenutelný zážitek

Jmenuji se Lila a mám 12 let zkušeností v kulinářském oboru. Vystudoval jsem Gastronomický institut Ferrandi a měl jsem možnost pracovat v prestižních restauracích, bistronomických zařízeních a také v kvalitních francouzských pivovarech, kde jsem zdokonalil své kuchařské dovednosti.

Šéfkuchař

Paříž

Marion's Culinary Journey

10 let zkušeností Vařím v Paříži a na nedalekých předměstích od roku 2015. Mám magisterský titul v oboru práva a politologie a kuchyni. Uspořádal jsem mexickou tacqueria v přestrojení pro jeden návrh.

Všichni šéfkuchaři

Potěšení na rostlinné bázi šéfkuchaře Mariona

10 let zkušeností Rád/a sdílím svou vášeň pro vaření a přípravu speciálních jídel se svými hosty. V roce 2015 jsem dokončila profesionální rekvalifikační program (CAP Cuisine). Vařil jsem pro více než 900 hostů a byl jsem partnerem šéfkuchaře v La Belle Assiette (2015 až 2023).

Tradiční italská kuchyně od Danielea

19 let zkušeností jsem pracoval v michelinských restauracích. Studovala jsem na hotelové škole v Římě a získala jsem Bac Pro s 80/100. V roce 2015 jsem pomohla získat titul nejlepší italské restaurace v Londýně.

Francouzské jídlo od Jeffa

20 let zkušeností Soukromý domácí šéfkuchař, vařil jsem pro interiérového designéra ve Vogézách. Absolvoval jsem školení v oblasti kulinářství, pečiva a chovu uzenin. Byl jsem šéfkuchařem a cukrářem v renomovaných zařízeních.

Menu na míru od Dowensonu

15 let zkušeností Spolupráce s prémiovými domy a VIP cateringovými službami. Mám silné zkušenosti s vařením. Vedla jsem kulinářské akce v Parc des Princes a spolupracovala se značkami.

Klasická francouzská večeře od Jeana

8 let zkušeností jsem trénoval na Tour d'Argent a Le Meurice a později jsem se stal soukromým šéfkuchařem. Studoval jsem se pod vedením Yannicka Allena, mistra regionálních inovací. Pracovala jsem v historické pařížské restauraci Tour d'Argent.

Globální vkus od Patricka

Pět let zkušeností přináším své vlastní mezinárodně zfalšované kulinářské perspektivy ke každému jídlu, které připravím. Naučila jsem se rozmanité kulinářské tradice prostřednictvím samostudium. Přináším multikulturní přístup k vaření a zlepšuji svou schopnost spojit se s hosty.

Moderní francouzská kuchyně od Laurenta

20 let zkušeností nabízím směs moderní a tradiční francouzské kuchyně s autenticitou a kreativitou. Naučila jsem se pod Christophem Michalakem, Thierrym Marxem a Cyrilem Lignacem. Často sdílím své kulinářské dovednosti v oblasti vaření pořadů pro národní televizní síť.

A la table par May

Zvu tě na opravdovou gurmánskou cestu z autentických a sezónních chutí. Mé kulinářské dobrodružství začalo v hotelové škole v Paříži, než pokračovalo v bistronomické restauraci. Bylo to pak sólo, že jsem se rozhodla vzkvétat, abych svou kreativitu v různých zařízeních uvolnila. Co mě pohání? Láska k produktu, potěšení z přenosu a hledání odvážných a harmonických dohod. Kladu velký důraz na práci s producenty, abych vylepšil/a a vylepšil/a jejich produkty prostřednictvím sezónní, místní a smysluplné kuchyně. Pro ty, kteří si to přejí, doprovázím své pečlivě vybrané vína, abych vytvořil férové a překvapivé párování vín.

Autentická francouzská kuchyně od Eglantine

8 let zkušeností Jsem šéfkuchař specializující se na čerstvou a sezónní francouzskou kuchyni s preferencí bio. Vylepšila jsem své dovednosti v Le Desnoyez v Paříži a získala diplom Cuisine. Než jsem začal kariéru v kuchyni, pracoval jsem v kulinářském vydavatelství pro Alaina Ducasse.

Afro-karibské dobré jídlo od Jonathana

8 let zkušeností přináším klientům špičkové vaření a nabízím konzultační služby, které pozvednou dobré jídlo. Než jsem rozšířil obzory ve Spojeném království a Paříži, trénoval jsem na Guadeloupe. Vyzdvihl jsem své řemeslo v nejlepších luxusních hotelech, jako je The Peninsula a Plaza Athénée.

Udržitelná vegetariánská kuchyně od Manona

13 let zkušeností Pracuji pro známé šéfkuchaře, pracoval jsem na různých akcích a nyní vedu vlastní společnost. Neustále pracuji na obohacování svých znalostí a schopností jako šef. Měl jsem možnost spolupracovat s renomovaným francouzským šéfkuchařem na speciální akci pro Hermèse.

Tržní hostina od Or

10 let zkušeností Praktické zkušenosti v nejlepších pařížských restauracích a kulinářském dědictví ze severní Afriky. Vyškolen v Levantine, středomořských a severoafrických kuchařských technikách. LED kuchyně v Miznonu, Shouku a Dalii v Paříži.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu