Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Saint-Denis

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Všichni šéfkuchaři

Gurmánské jídlo u vás doma od šéfkuchaře Johanna

Vytříbená, moderní a vynalézavá kuchyně pro jedinečný kulinářský zážitek.

Andrea, soukromý šéfkuchař

Italská kuchyně, tradice, kreativita, přizpůsobené pokrmy, smyslový zážitek.

Šéfkuchařská menu z vaší lednice od Philippa

Od roku 2009 jsem šéfkuchařem restaurací s hvězdičkami Michelin a vytvářím recepty, které vám zpříjemní každodenní život.

Soukromá šéfkuchařka Caroline

Sezónní kuchyně, autentické produkty, radostná kuchyně, respekt vůči chuti.

Sezónní menu: zimní specialita, šéfkuchař Neraudeau

Valentin Neraudeau, autor knihy „Z rodinné zahrady na luxusní stoly“, který pracoval po boku Michela Guérarda. Sezónní kulinářské výtvory, které lze přizpůsobit vašim chutím a alergiím.

Kreativní stoly od Stanislase

Pracoval jsem po celém světě a naposledy v La Table de Cybèle.

Chutná sezónní kuchyně od Nathana

Domácí, chutná a sezónní jídla, připravená u vás doma pro pohodlný a praktický pobyt. Ochutnejte místní speciality, aniž byste museli hnout prstem.

Soukromý šéfkuchař Giuseppe

Kreativní kuchyně, která spojuje vzpomínky, intuici a poezii a proměňuje jídlo.

Kreativní degustační menu od Stuarta

Jsem kuchař, který pracoval v kuchyních od Paříže po Tokio, od Berlína po Bangkok.

Menu Inspiration du Moment od šéfkuchaře Ecema

Každý pokrm odráží mé zkušenosti z prestižních kuchyní.

Sladké okamžiky šéfkuchařky Fanny

Připravuji lahodné domácí dezerty a vytvářím příjemnou a přátelskou atmosféru pro nezapomenutelný sladký okamžik.

Autentické japonské jídlo v Paříži

Jako soukromý šéfkuchař vařím rodinná a tradiční japonská jídla, jaká najdete v izakayách

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu