Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Saint-Tropez

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Saint-Tropez

Šéfkuchař

Gurmánské jídlo s jižanskými příchutěmi do Vánoc

30 let zkušeností Pracuji v prestižních zařízeních na Côte d 'Azur. Trénoval jsem na Paul Valéry Hotel School v Mentonu. Hostil/a jsem kurz vaření na střešní terase pro 125 osob.

Šéfkuchař

Gurmánská večeře od Jacopa

17 let zkušeností Vytvářím kvalitní jídlo s michelinskou hvězdou jako soukromý šéfkuchař pro mezinárodní klienty. Studovala jsem na gastronomické škole Artusi v severní Itálii. Byla jsem součástí týmu, který pomohl restauraci Donatella dosáhnout hodnocení michelinskými hvězdičkami.

Šéfkuchař

Vyživující s vědomím od Victora

20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d' expérience dans des cuisine étoilées au Michelin. J'ai étudiél' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. J'ai prAs a chef, forager, and guardian of this land, I' ve spent years creating experiences that connect people to nature through food. Žiji na této půdě po celý rok, pěstuji si vlastní produkty, krmím divoké bylinky a vařím pouze z ingrediencí z místních etických zdrojů. Jsem také spolupředsedou kolektivu šetřících semen, který aktivně pracuje na zachování biodiverzity a potravinářského dědictví. Tohle není vedlejší projekt - je to má životní práce. Mé hluboké spojení s tímto místem, jeho chutě a rytmy mi umožňuje nabídnout skutečně autentický a výživný exéparé des repas pour l 'équipe de tournage de Kill Bill pendant le Festival de Cannes.

Šéfkuchař

Kreativní středomořské chutě od Janny

12 let zkušeností jsem vyrůstal v pobřežním Španělsku a vařil jsem v nejlepších kuchyních po celém světě. Vystudoval/a jsem mezinárodní kulinářské umění ve Švýcarsku. Studovala jsem špičkovou kuchyni v hlavním městě gastronomie na světě.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu