Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Bendinat

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Bendinat

Šéfkuchař

Nejlepší rýže a paely od Davida

5 let zkušeností Šéfkuchař doma na Mallorce, který se specializuje na rýži, paely, fideuàs a tapas. Trénoval jsem rýžové techniky s Alexem del Viciem a Edu Torresem v Molino Roca. Vařil jsem pro fotbalovou federaci Baleárských ostrovů, pro padelovou federaci, pro bývalého fotbalisty Rogera Smithe a podnikatele Argentinského Manola Ugarteho, mimo jiné

Šéfkuchař

Taste of the Mediterranean with Paul

21 let zkušeností Široká kulinářská perspektiva, specializovaná na středomořskou, peruánskou a japonskou kuchyni. Trénoval jsem na Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Byl jsem šéfkuchařem v asijské restauraci Arume. Pracoval/a jsem na mnoha místech po celém světě

Šéfkuchař

Mezinárodní kulinářské znalosti šéfkuchaře Francesca

20 let zkušeností Pracuji po celém světě v luxusních restauracích, soukromých klubech a luxusním stravování. Vystudovala jsem střední školu pohostinnosti svého rodného města v Avellinu v Itálii. Vystupoval jsem v ruském časopise o životním stylu a časopise ABC Mallorca Lifestyle.

Šéfkuchař

Palma

Středomořské chutě od Raúla

11 let zkušeností jsem trénoval se špičkovými šéfkuchaři v Madridu a Londýně, než jsem zdokonalil své řemeslo na Mallorce. Vyrůstala jsem okouzlena matkou a strýcem v kuchyni. Trénoval jsem v michelinských restauracích pod Gerhardem Schwaigerem a Stefanem Brunnerem.

Šéfkuchař

Italská fusion večeře od Giuseppeho

21 let zkušeností jsem vařil a cestoval po celé Itálii a pracuji v mnoha významných restauracích. Pracovala jsem v kuchyních v Ducati Caffé, Gusto, Sicilii a dalších. Pro renomovanou hereckou rodinu jsem připravila celodenní menu s čerstvými rybami a mořskými plody.

Šéfkuchař

Taste of the Mediterranean por Pau

21 let zkušeností jsem pracoval na různých kontinentech a zemích a rozšířil jsem svou kulinářskou perspektivu. Naučila jsem se na gastronomické univerzitě UIB Baleárských ostrovů a na Institutu Paula Bocuse. Pracovala jsem jako šéfkuchař v proslulé restauraci Arume.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu