Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Le Pré-Saint-Gervais

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Le Pré-Saint-Gervais

Šéfkuchař

Paříž

Francouzská fusion kuchyně od Cyrila

10 let zkušeností Dělám změnu života díky MasterChefovi a otevírám svou restauraci. Jsem vyškolen/a v HACCP. V roce 2019 jsem získal medaili na summitu světového krále šéfkuchaře G20 v Ósace v Japonsku.

Šéfkuchař

Paříž

Soukromý šéfkuchař: moderní francouzská a italská kuchyně

Jsem samoobslužný šéfkuchař s láskou k inspirativní kuchyni, na křižovatce svého původu, s mou vášní a babičkou uklidňující jídlo duše. S CAP (Certificate of Professional Competence) absolvovaným s vyznamenáním Ecole hôtelière Paris Drouant čerpám inspiraci mezi nejikoničtějšími metodami vaření na světě z Francie a tradičními a současnými italskými recepty.

Šéfkuchař

Paříž

Globální chutě od Prerany

Pět let zkušeností jsem pracoval v různých kuchyních, od restaurací s michelinskou hvězdou až po cateringové kuchyně. Od čokolády až po pâtisserie, získal jsem dovednosti v různých kulinářských prostředích. Pracovala jsem v restauraci s michelinskou hvězdou a zdokonalovala své dovednosti v rychle se rozvíjejícím prostředí.

Šéfkuchař

Vřelé a chutné jídlo u Cam

6 let zkušeností Pracuji v tradičních restauracích a jako soukromý šéfkuchař, který se stará o různé akce. Studovala jsem umění pohostinnosti a stravování v École Hôtelière de Paris. Vedu vlastní firmu a spolupracuji přímo s klienty na vytváření chutných kulinářských zážitků.

Šéfkuchař

Paříž

Francouzská šéfkuchařka pro nezapomenutelný zážitek

Jmenuji se Lila a mám 12 let zkušeností v kulinářském oboru. Vystudoval jsem Gastronomický institut Ferrandi a měl jsem možnost pracovat v prestižních restauracích, bistronomických zařízeních a také v kvalitních francouzských pivovarech, kde jsem zdokonalil své kuchařské dovednosti.

Šéfkuchař

Paříž

Marion's Culinary Journey

10 let zkušeností Vařím v Paříži a na nedalekých předměstích od roku 2015. Mám magisterský titul v oboru práva a politologie a kuchyni. Uspořádal jsem mexickou tacqueria v přestrojení pro jeden návrh.

Všichni šéfkuchaři

Potěšení na rostlinné bázi šéfkuchaře Mariona

10 let zkušeností Rád/a sdílím svou vášeň pro vaření a přípravu speciálních jídel se svými hosty. V roce 2015 jsem dokončila profesionální rekvalifikační program (CAP Cuisine). Vařil jsem pro více než 900 hostů a byl jsem partnerem šéfkuchaře v La Belle Assiette (2015 až 2023).

Tradiční italská kuchyně od Danielea

19 let zkušeností jsem pracoval v michelinských restauracích. Studovala jsem na hotelové škole v Římě a získala jsem Bac Pro s 80/100. V roce 2015 jsem pomohla získat titul nejlepší italské restaurace v Londýně.

Francouzské jídlo od Jeffa

20 let zkušeností Soukromý domácí šéfkuchař, vařil jsem pro interiérového designéra ve Vogézách. Absolvoval jsem školení v oblasti kulinářství, pečiva a chovu uzenin. Byl jsem šéfkuchařem a cukrářem v renomovaných zařízeních.

Menu na míru od Dowensonu

15 let zkušeností Spolupráce s prémiovými domy a VIP cateringovými službami. Mám silné zkušenosti s vařením. Vedla jsem kulinářské akce v Parc des Princes a spolupracovala se značkami.

Klasická francouzská večeře od Jeana

8 let zkušeností jsem trénoval na Tour d'Argent a Le Meurice a později jsem se stal soukromým šéfkuchařem. Studoval jsem se pod vedením Yannicka Allena, mistra regionálních inovací. Pracovala jsem v historické pařížské restauraci Tour d'Argent.

Moderní francouzská kuchyně od Laurenta

20 let zkušeností nabízím směs moderní a tradiční francouzské kuchyně s autenticitou a kreativitou. Naučila jsem se pod Christophem Michalakem, Thierrym Marxem a Cyrilem Lignacem. Často sdílím své kulinářské dovednosti v oblasti vaření pořadů pro národní televizní síť.

A la table par May

Zvu tě na opravdovou gurmánskou cestu z autentických a sezónních chutí. Mé kulinářské dobrodružství začalo v hotelové škole v Paříži, než pokračovalo v bistronomické restauraci. Bylo to pak sólo, že jsem se rozhodla vzkvétat, abych svou kreativitu v různých zařízeních uvolnila. Co mě pohání? Láska k produktu, potěšení z přenosu a hledání odvážných a harmonických dohod. Kladu velký důraz na práci s producenty, abych vylepšil/a a vylepšil/a jejich produkty prostřednictvím sezónní, místní a smysluplné kuchyně. Pro ty, kteří si to přejí, doprovázím své pečlivě vybrané vína, abych vytvořil férové a překvapivé párování vín.

Autentická francouzská kuchyně od Eglantine

8 let zkušeností Jsem šéfkuchař specializující se na čerstvou a sezónní francouzskou kuchyni s preferencí bio. Vylepšila jsem své dovednosti v Le Desnoyez v Paříži a získala diplom Cuisine. Než jsem začal kariéru v kuchyni, pracoval jsem v kulinářském vydavatelství pro Alaina Ducasse.

Afro-karibské dobré jídlo od Jonathana

8 let zkušeností přináším klientům špičkové vaření a nabízím konzultační služby, které pozvednou dobré jídlo. Než jsem rozšířil obzory ve Spojeném království a Paříži, trénoval jsem na Guadeloupe. Vyzdvihl jsem své řemeslo v nejlepších luxusních hotelech, jako je The Peninsula a Plaza Athénée.

Udržitelná vegetariánská kuchyně od Manona

13 let zkušeností Pracuji pro známé šéfkuchaře, pracoval jsem na různých akcích a nyní vedu vlastní společnost. Neustále pracuji na obohacování svých znalostí a schopností jako šef. Měl jsem možnost spolupracovat s renomovaným francouzským šéfkuchařem na speciální akci pro Hermèse.

Tržní hostina od Or

10 let zkušeností Praktické zkušenosti v nejlepších pařížských restauracích a kulinářském dědictví ze severní Afriky. Vyškolen v Levantine, středomořských a severoafrických kuchařských technikách. LED kuchyně v Miznonu, Shouku a Dalii v Paříži.

Dodavatel zásob gurmánů od Borise

9 let zkušeností Nabízím služby šité na míru pro profesionální akce v Île-de-France. Absolvoval/a jsem školení v oblasti řízení stravování a pohostinnosti. Pracuji pro společnosti jako RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu