Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Mougins

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Mougins

Šéfkuchař

Francouzská kuchyně od Frederica

10 let zkušeností Jsem odborník na kulinářství s vášní pro vytváření personalizovaných zážitků. Naučila jsem se vařit s babičkou a pak jsem zdokonalila své dovednosti v profesionálních kuchyních. Přináším odhodlání a vášeň k vytváření personalizovaných zážitků pro každou událost.

Šéfkuchař

Moderní francouzsko-středomořská kuchyně od Valentina

10 let zkušeností Pracuji v michelinských restauracích. Trénoval jsem ve Ferrandi Paris a Le Cordon Bleu a v michelinských restauracích. Své dovednosti jsem zdokonalil v michelinské galerii Ze Kitchen (1*) a v hotelu Le Bristol.

Šéfkuchař

Gurmánské jídlo s jižanskými příchutěmi do Vánoc

30 let zkušeností Pracuji v prestižních zařízeních na Côte d 'Azur. Trénoval jsem na Paul Valéry Hotel School v Mentonu. Hostil/a jsem kurz vaření na střešní terase pro 125 osob.

Šéfkuchař

Gurmánská večeře od Jacopa

17 let zkušeností Vytvářím kvalitní jídlo s michelinskou hvězdou jako soukromý šéfkuchař pro mezinárodní klienty. Studovala jsem na gastronomické škole Artusi v severní Itálii. Byla jsem součástí týmu, který pomohl restauraci Donatella dosáhnout hodnocení michelinskými hvězdičkami.

Šéfkuchař

Anthony Pichon, tvůj soukromý šéfkuchař ve tvém ubytování

15 let zkušeností jsem trénoval na kulinářské škole a předních restauracích v Londýně, Dubaji a Sardinii. Trénovala jsem na provensálské škole vaření a nejlepších restauracích v Evropě a na Blízkém východě. Mám více než 15 let zkušeností s prací v nejlepších restauracích v Evropě a na Blízkém východě.

Šéfkuchař

Fusion dining in the French Riviera by Marc

30 let zkušeností Jsem šéfkuchař, který miluje místní ingredience pro přístup ke fusion kuchyni. Trénoval jsem na škole vaření Régis Marcon a vařil jsem v Luberonu a na Francouzské riviéře. Spolupracovala jsem s La Belle Assiette a Take A Chef a pracovala jsem s Régisem Marconem.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu