Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Siena

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Siena

Šéfkuchař

Francescova vysoce kvalitní italská kuchyně

25 let zkušeností jsem zdokonalil své dovednosti v kuchyních restaurací v Itálii v Římě a Toskánsku. Specializuji se jako šéfkuchař v Istituto Alberghiero di Chianciano Terme. Dělám jídlo a akce pro manažery a důležité postavy v exkluzivních lokalitách.

Šéfkuchař

Toskánské a kampanské chutě od Roberta

20 let zkušeností Jsem profesionální šéfkuchař se zkušenostmi v pohostinství a restauracích. Trénoval jsem v kulinářských institutech a prostřednictvím praktických zkušeností s rodinnými tradicemi. Učím enogastronomii v pohostinském institutu a sdílím své odborné znalosti o víně a jídle.

Šéfkuchař

Raffaele and Giovanna's Tuscan Cooking

25 let zkušeností Majitel pizzerie a šéfkuchaře v prestižních hotelech ve Florencii. Profesionální kvalifikace pro operátory cateringových služeb. Pracuji se svou ženou jako soukromý šéfkuchař.

Šéfkuchař

Roberto's Advanced Italian Cooking

S více než 30letými zkušenostmi ve světě vaření jsem svou vášeň učinil svým řemeslem. Narodila jsem se v Neapoli a od mládí jsem dýchala vůně své domácí kuchyně: byla to moje babička, která mi dala lásku k tradiční neapolským jídlům, které stále představují kořeny mého kulinářského stylu. Po absolvování hotelové školy jsem měl možnost pracovat v hotelech a restauracích velké prestiže, kde jsem zdokonalil své technické dovednosti a prohloubil umění pohostinnosti. Dnes stále zažívám kuchyň se stejným nadšením jako vždy. Učím děti, které se chtějí vydat touto cestou, a nabízím exkluzivní služby šéfkuchaře doma, která přináší kvalitu, profesionalitu a vřelost autentického zážitku přímo do domovů mých klientů.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu