Airbnb Služby

Šéfkuchaři v lokalitě Sydney

Najdi na Airbnb jedinečnou službu hostovanou místními profesionály.

Využij služeb soukromého šéfkuchaře v lokalitě Sydney

Šéfkuchař

Jídlo a dezerty inspirované Indií od Bhavny

10 let zkušeností Jsem šéfkuchař a vášnivý pekař. Naučila jsem se vařit tím, že jsem sledovala, jak moje babička připravuje krásná jídla. Na státním veletrhu v Minnesotě jsem získal druhé místo pro své sušenky.

Šéfkuchař

Inovativní italské a španělské chutě od Emanueleho

7 let zkušeností Jsem šéfkuchař, jehož speciality zahrnují italskou a španělskou kuchyni. Tradiční techniky jsem se naučila od své italské babičky a cestování. Vytvářím jídla, která potěší smysly a pozvednu kulinářský zážitek.

Šéfkuchař

Wakeley

Útulná italština se Simonou

13 let zkušeností přináším na tvůj stůl teplo Itálie, připravuji čerstvé těstoviny a další pokrmy. Naučila jsem se od své rodiny restauratérů v Itálii a ovládala tradiční techniky. Mojí vášní je vyrábět čerstvé těstoviny, ravioli a noky - srdce italské kuchyně.

Šéfkuchař

Vynikající gurmánská kuchyně od Claudia

21 let zkušeností s prací v nejlepších restauracích v Itálii, Velké Británii a Austrálii. Trénoval jsem v restauracích v Římě v Itálii a v Londýně u Jamieho Olivera a Giorgia Locatelliho. Pracovala jsem v michelinské a nenávistné restauraci a zdokonalovala své dovednosti v dobrém jídle.

Šéfkuchař

Chutné destinace od Michaela

5 let zkušeností jsem začal svou kulinářskou cestu učením se od prarodičů. Mám CERT III v asijské kuchyni a studoval jsem na škole vaření modrých slonů v Phuketu. Pracoval jsem pod Lukem Nguyenem v jeho oceněné restauraci Red Lantern v Sydney.

Šéfkuchař

Firebyrd by Jordan

10 let zkušeností Jsem šéfkuchař, který pracoval v kvalitních restauracích v Sydney. Byl jsem učeň šéfkuchařem a pracoval jsem v oceněných (kloboucích) restauracích Pilu a Longrain. Vystupoval jsem ve Vogue v Japonsku a vařil jsem pro nespočet celebrit.

Všichni šéfkuchaři

Tradiční italské chutě od Marca

V raném věku jsem začala doma vařit, rozvíjela jsem hlubokou vášeň pro získávání těch nejlepších ingrediencí a zvládnutí rozmanitých kuchařských technik, které spojují tradici s moderními inovacemi. S téměř desetiletými zkušenostmi v luxusních restauracích jsem zdokonalil své dovednosti při řízení míst a dohlížení na několik úspěšných otevření. Během pandemie COVID-19 jsem přešla na soukromé služby šéfkuchaře a vytvořila jsem naplňující kariéru zaměřenou na poskytování výjimečných kulinářských zážitků.

Ručně vyráběná menu v kulinářské oáze od Tima

Jmenuji se Tim. Moje matka byla šéfkuchařka a od dětství vařím a pořádám akce. Před vstupem do světa bankovnictví jsem také trénoval jako profesionální šéfkuchař. V posledních desetiletích se mnoho hostů zamilovalo do mého jídla, včetně globálních investorů a michelinských šéfkuchařů. Teď, když jsem v částečném důchodu, se řídím důraznými radami svých hostů a znovu vařím a bavím se. Mám zvláštní schopnost přimět lidi ze všech oblastí života relaxovat a užívat si.

Pobřežní hostina s šéfkuchařem

8 let zkušeností Curated private dining events for Fortune 500 clients with premium chefs & service. Studoval jsem se pod vedením nejlepších šéfkuchařů v michelinských kuchyních a globálních kulinářských tradicích. Proslulý prémiovým soukromým stolováním, vybraným špičkovými globálními značkami pro kulinářskou dokonalost.

Luxusní hostiny od Graemu

10 let zkušeností Od pařížských pivnic až po gastro hospody, přináším kulturní vlivy na dobré jídlo. Pracovala jsem v L'Escargot Montorgueil, La Chammare Montmartre a Fish La Boissonnerie. Můj dynamický přístup k vaření začal v restauracích Michelin Guide a na místech konání AA Rosette.

Chuť Austrálie od šéfkuchaře

8 let zkušeností Spojil jsem tisíce hostů s váženými šéfkuchaři v 10 zemích. Trénoval jsem pod vedením Ruth Rogersové a byl jsem mentorem Jamieho Olivera a Ricka Steina. Objevila jsem se v seriálu kuchařské reality a představila svůj odvážný, globálně inspirovaný styl.

Soukromí šéfkuchaři vaří dokonalé jídlo

Místní profesionálové

Uspokoj svůj apetit – od osobních kuchařů až po možnosti vlastního cateringu

Pečlivě vybrané z hlediska kvality

Každého šéfkuchaře posuzujeme na základě kulinářských zkušeností

Historie dokonalosti

Nejméně 2 roky praxe v kulinářském průmyslu

Další služby k prozkoumání